Интересува ме някой слагал ли е нова предна броня, неоригинална на Алфа 156 от Интеркар 3000 или avtosklad.bg ? Пасват ли? От къде е най-добре да се вземе нова неоригинална?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предна броня Алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеИнтересува ме някой слагал ли е нова предна броня, неоригинална на Алфа 156 от Интеркар 3000 или avtosklad.bg ? Пасват ли? От къде е най-добре да се вземе нова неоригинална?
Даже може и на цвят да случиш...
Иначе съм купувал за Рено 19 преден капак с дупка и нямаше проблем!
-
Втора ръка ще е по-скъпа, струва м/у 120-200лв ,но на 100% си заслужава повече. И ако се разтърсиш и намериш същия цвят като теглиш чертата ще ти излезне по евтино. А и от тези бакилитените ако си забелязал боята започва да пада след някой друг месец.
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеВтора ръка ще е по-скъпа, струва м/у 120-200лв ,но на 100% си заслужава повече. И ако се разтърсиш и намериш същия цвят като теглиш чертата ще ти излезне по евтино. А и от тези бакилитените ако си забелязал боята започва да пада след някой друг месец.
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеБоята пада като бояджията е или пиян или с двете ръце в Г*за
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеИнтересува ме някой слагал ли е нова предна броня, неоригинална на Алфа 156 от Интеркар 3000 или avtosklad.bg ? Пасват ли? От къде е най-добре да се вземе нова неоригинална?
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеМенте броня от Интеркар НЕ пасна и остана да зяпа грозно. Проверено.
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеНе знам кой и как ги боядисва, но съм забелязал много коли с паднала на люспи боя и грозно подаващ се черен цвят отдолу
Comment
Comment