Известие

Collapse
No announcement yet.

Предна броня Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предна броня Алфа 156

Интересува ме някой слагал ли е нова предна броня, неоригинална на Алфа 156 от Интеркар 3000 или avtosklad.bg ? Пасват ли? От къде е най-добре да се вземе нова неоригинална?
    Алфа 156 1,8ТС 1998г

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
    Интересува ме някой слагал ли е нова предна броня, неоригинална на Алфа 156 от Интеркар 3000 или avtosklad.bg ? Пасват ли? От къде е най-добре да се вземе нова неоригинална?
    А, защо не си купиш оригинална здрава 2-ра ръка, хем 100% ще пасне, хем ще е по ефтина.
    Даже може и на цвят да случиш...
    Иначе съм купувал за Рено 19 преден капак с дупка и нямаше проблем!

Comment

Преди около година купих от Интеркар. Струваше някъде около 90лв. За пасване....... от дясната страна остана малко луфт,примерно 2-3мм..а за здравина още не съм я пробвал

Comment

Втора ръка ще е по-скъпа, струва м/у 120-200лв ,но на 100% си заслужава повече. И ако се разтърсиш и намериш същия цвят като теглиш чертата ще ти излезне по евтино. А и от тези бакилитените ако си забелязал боята започва да пада след някой друг месец.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
          Втора ръка ще е по-скъпа, струва м/у 120-200лв ,но на 100% си заслужава повече. И ако се разтърсиш и намериш същия цвят като теглиш чертата ще ти излезне по евтино. А и от тези бакилитените ако си забелязал боята започва да пада след някой друг месец.
          Боята пада като бояджията е или пиян или с двете ръце в Г*за

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
            Боята пада като бояджията е или пиян или с двете ръце в Г*за
            Не знам кой и как ги боядисва, но съм забелязал много коли с паднала на люспи боя и грозно подаващ се черен цвят отдолу

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
              Менте броня от Интеркар НЕ пасна и остана да зяпа грозно. Проверено.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                Менте броня от Интеркар НЕ пасна и остана да зяпа грозно. Проверено.
                Огробно БЛАГОДАРЯ. Оказва се, че е голям проблем да се намери читава броня втора ръка - повечето удъри са в предната част на автомобила.

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                Не знам кой и как ги боядисва, но съм забелязал много коли с паднала на люспи боя и грозно подаващ се черен цвят отдолу
                Проблема определено не е в бронята, а в калпави мърлячи, които трудно могат да се нарекат майстори. На Р-19 съм боядисвал 2 пъти бронята. 1 при некадърник после при читав бояджия. Над пластмасата се слага пластификатор, после грунд, кит и тогава се боядисва. Втория път боята не мръдна с години и така я продадох.
                Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Аз скоро търсих предна броня втора ръка, в моргата на горубляне до моста е 70лв. Виж дали твоята не може да се залепи, в крайна сметка моята я лепнаха.
                  GTV

Comment

Благодаря на всички. Намерих 2 оригинални 2 ръка, в добро състояние, даже са и същия цвят. Ще видя коя ще пасне по-добре, а другата ще я пусна за продажба.
                    Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Working...
                    X